Het Plan
Het Plan
Previous slide
Next slide

10
TWEE-ONDER-ÉÉN KAP
VILLA'S

8
VRIJSTAANDE
VILLA'S

IN VERKOOP
PRESALE GESLOTEN

Weide landschap

De bestaande kas op de locatie Weidelaan maakt plaats voor een kleinschalige, nieuwe woonwijk in Zoeterwoude-Dorp. Met deze ontwikkeling, grenzend aan het weidelandschap, wordt op een passende wijze de dorpsrand afgemaakt en kunnen het karakteristieke slotenpatroon en de waardevolle doorzichten in het landschap hersteld worden.

Weidelaan telt in totaal 23 woningen, waarvan 18 sfeervolle, nieuwbouw koopwoningen en 5 sociale huurwoningen. Informatie over de huurwoningen volgt later. Deze website geeft informatie over de koopwoningen. Het koopaanbod bestaat uit 8 vrijstaande villa’s en 10 twee-onder-één-kap villa’s op ruime kavels, met weids uitzicht. Duurzaam ontwikkeld; gasloos, zeer energiezuinig en goed geïsoleerd. 

Kies uit het nieuwbouwaanbod karakteristieke villa's

Weidelaan is ontwikkeld met oog voor detail en kwaliteit. Het project omvat twee verschillende woningtypes die beide in alle opzichten voldoen aan moderne woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een ruime twee-onder-één-kap villa of een vrijstaande villa, in Weidelaan vind je het huis van je dromen.

Previous slide
Next slide

10

Twee-onder-één kap
villa's

Mogelijke opties

Previous slide
Next slide

8

Vrijstaande villa's

Mogelijke opties

Previous slide
Next slide